3 Απριλίου 2014

Τα μακιγιάζ της Άνοιξης για το 2014

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Τα μακιγιάζ της Άνοιξης για το 2014 | e-womenmagazine.blogspot.gr


Η τάση της μόδας για το μακιγιάζ θέλει το ναυτικό μπλε να έχει τα πρωτεία. Το μπλε σκούρο χρώμα στα βλέφαρα το είδαμε να παρελαύνει σε πολύ γνωστά ντεφιλέ οίκων μόδας. Βέβαια καλό είναι, επειδή το μπλε είναι έντονο χρώμα, το υπόλοιπο μακιγιάζ να το έχετε σε πιο απαλούς τόνους.  Με ένα μπλε σκούρο ή μαύρο μολύβι ματιών κάντε τη γραμμή στα πάνω και κάτω βλέφαρα και στη συνέχεια σβήστε λιγάκι τις γραμμές στις άκρες με ένα πινέλο. Μετά απλώστε μια έντονη μπλε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και συμπληρώστε με πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρας για έντονο βλέμμα.

Επίσης πολύ στη μόδα θα είναι όπως ήτανε και όλο το χειμώνα τα μπορντό χείλη. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και εφαρμόστε το. Για να φαίνονται τα χείλη σας περισσότερο χυμώδη εφαρμόστε διάφανο lip gloss.

Οι πορτοκαλί και οι χρυσαφένιοι μπεζ τόνοι στα βλέφαρα είναι επίσης πολύ στη μόδα, είτε είναι σε υγρή είτε είναι σε ιριδίζουσα μορφή. Εφαρμόστε λίγη μπρονζέ πούδρα και ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας.
Μη ξεχνάτε κορίτσια μετά από κάθε μακιγιάζ να ξεβάφεστε και να εφαρμόζετε μια ενυδατική κρέμα.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top