6 Σεπτεμβρίου 2014

4 στάσεις που προτιμούν οι άντρες στο σεξ!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2014


Ποια δεν θα ήθελε από εμάς να μάθει ποιες στάσεις προτιμούν οι άντρες στο σεξ. Βέβαια ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις θα αναφέρουμε όμως ενδεικτικά κάποιες στάσεις που είναι οι αγαπημένες στους περισσότερους.

1. Ιεραποστολική. Είναι η πιο διαδεδομένη στάση γι’ αυτό μπορεί να είναι και η πιο ερωτική. Φυσικά σε αυτή τη στάση ο άντρας έχει ΄΄το πάνω χέρι΄΄ χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείπει και η δική σας καθοδήγηση. Όταν επικοινωνούνε τα κορμιά σας μπορείτε να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο σεξ.

2. Η γυναίκα από πάνω. Αυτή η στάση αρέσει πολύ σε εμάς τις γυναίκες γιατί έχουμε εμείς ΄΄το πάνω χέρι΄΄ όμως αρέσει εξίσου και στους άντρες. Οι άντρες σε συτή τη στάση πιάνουν καλύτερα τις καμπύλες των γυναικών κι αυτό τους αρέσει πολύ.

3. Στα όρθια. Το σεξ στα όρθια είναι μια αξέχαστη εμπειρία όσο κι αν μας αρέσει η άνεση του κρεβατιού. Βέβαια πρέπει να διαλέξετε που θα στηριχτείτε σε τοίχο ή τραπέζι.

4. Στην καρέκλα. Πάρτε μια καρέκλα, βάλτε τον να καθίσει και χορέψτε του έναν αισθησιακό χορό ο οποίος θα καταλήξει στο σέξ με εσένα επάνω του. Τα πρόσωπά σας θα είναι κολλητά κι έτσι οι αισθήσεις θα αυξηθούν στο έπακρο.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top