5 Μαΐου 2014

Φτιάξτε ρόφημα με ακατέργαστο καφέ και πείτε αντίο στα περιττά κιλά

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

καφες,πρασινος,κιλα,διαιτα


Ο ακατέργαστος καφές βοηθάει πολύ να χάσετε τα περιττά κιλά. Ο πράσινος καφές δεν είναι τίποτα άλλο από τον καφέ που όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε στην αρχική του μορφή, πριν από οποιαδήποτε επεξεργασία και το ψήσιμο. Με το ψήσιμο ο καφές μας χαρίζει μια υπέροχη μυρωδιά αλλά και γεύση, όμως χάνονται τα ευεργετικά συστατικά που περιέχει ο φρέσκος ακατέγαστος καφές όπως το χλωρογενικό οξύ.
Έτσι τα οφέλη του πράσινου καφέ είναι τα εξής:
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
Το χλωρογενικό οξύ έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.
Βοηθάει να χάσετε έως 4 κιλά το μήνα.
Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.
Μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων.
Φτιάξτε μόνοι σας ένα  ρόφημα από ακατέργαστο καφέ αντί να πάρετε τα χάπια αδυνατίσματος που κυκλοφορούν στο εμπόριο κι’ έτσι θα δείτε να φεύγουν τα περιττά κιλά.
Βράστε το βράδυ τρία ποτήρια νερό με τρία κουταλάκια του γλυκού ακατέργαστο καφέ. Την επόμενη μέρα πιείτε ένα ποτήρι το πρωί, ένα το μεσημέρι, κι ένα το βράδυ. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και πάνω απ’ όλα το φτιάχνετε μόνοι σας και είναι ένας φυσικός τρόπος για αδυνάτισμα. Βέβαια αν το κάνετε μαζί με σωστή διατροφή τότε θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δοκιμάστε το.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top