4 Δεκεμβρίου 2013

6 μυστικά για καλύτερο σεξ!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

e-womenmagazine - 6 tips για καλύτερο σεξ!

1. Αγοράστε καινούργια εσώρουχα. Τα sexy εσώρουχα αρέσουν σε όλους τους άντρες. Καλό είναι να ξέρετε πιο χρώμα προτιμάει αν και συνήθως στους άντρες αρέσει το κόκκινο και το μαύρο.

2. Απολαύστε ένα ντουζ με το σύντροφό σας γεμίζοντας την μπανιέρα με αιθέρια έλαια. Ανάψτε κεράκια ρεσώ μέσα στο μπάνιο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα.

3. Πριν από ένα καλό σεξ χρειάζονται τα προκαταρκτικά. Μιλήστε του βρώμικα, όχι κάτι πολύ χυδαίο όμως αυτό αρέσει στους άντρες και θα νιώσετε κι εσείς απελευθερωμένες.

4. Αν είσαστε παντρεμένες και έχετε παιδιά αποδράστε ένα σαββατοκύριακο με το σύντροφό σας αφήνοντας τα παιδιά σε κάποιο συγγενή. Οι αποδράσεις κάνουν καλό στα ζευγάρια καθώς ξεφεύγουν από την καθημερινότητα. Αν πάλι τα οικονομικά σας δεν είναι και τόσο καλά αρκεστείτε να μείνετε μόνοι σας για ένα σαββατοκύριακο χωρίς τα παιδιά σας.

5. Απολαύστε αφροδισιακές τροφές όπως τα θαλασσινά, η σοκολάτα, οι ξηροί καρποί, μέλι, φράουλες  και πολλά άλλα.


6. Τα φιλιά και τα χάδια είναι πολύ σημαντικά, εμπιστευθείτε λοιπόν τη γλώσσα του σώματος γιατί πολλές φορές είναι καλύτερα τα χάδια και τα φιλιά από τα λόγια.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top