250 γραμ. φαρινάπ αλεύρι
6 αυγά
150 γραμ. ζαμπόν σε κύβους ψιλοκομμένο
300 γραμ. τριμμένο κεφαλοτύρι και γραβιέρα
1 βιτάμ
1 γιαούρτι 0%
80 γραμ. ελιές πράσινες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια και τα αφήνουμε μαρέγκα στην άκρη. Χτυπάμε το βούτυρο με τους κρόκους, μετά τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος τα ασπράδια που αφήσαμε στην άκρη και τα ανακατεύουμε. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου