24 Οκτωβρίου 2014

3 Τυποι φιλεναδων που μας νευριαζουν

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

φιλη,φιδι,κουτσομπολιο,κοσμος,ρουχα,βαψιμο

1. Αυτή που σας μιμείται. Παρατηρείται ότι η φίλη σας κάνει ότι κι εσείς, φοράει ίδια ρούχα με εσάς, κάνει ακριβώς το ίδιο βάψιμο, επαναλαμβάνει δικές σας απόψεις σε διάφορα ζητήματα κι όλα αυτά σας δημιουργούν ένταση; Κατά βάθος να ξέρετε ότι είναι ένα ανασφαλές άτομο που δεν έχει τη δική της προσωπικότητα.

2. Αυτή που θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου. Αυτή του τύπου η φίλη θέλει να ασχολούνται όλοι μαζί της και πολλές φορές το προκαλεί η ίδια αυτό. Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν έχει αυτοπεποίθηση και θέλει με κάθε τρόπο να τραβάει την προσοχή όλων γιατί βαθιά μέσα της δεν αισθάνετε σημαντική.

3. Αυτή που το παίζει φίλη αλλά καταβάθος είναι φίδι. Αυτή του τύπου η φίλη μιλάει καλά μπροστά σου και όταν εσύ φύγεις αυτή σε κατηγορεί, σε κουτσομπολεύει σε όλο τον κόσμο. Αυτή στην πραγματικότητα δεν είναι ισορροπημένο άτομο κι’ αυτό γιατί δεν τα έχει βρει με τον ευατό της.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top