20 Μαρτίου 2014

Χοιρινό με λαχανικά στην κατσαρόλα

Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Χοιρινό με λαχανικά στην κατσαρόλα | e-womenmagazine.blogspot.gr

Υλικά:
800 γραμ. χοιρινό κομμένο σε μπουκιές (προτιμίστε λαιμό ή σπάλα)
¼  φλ τσαγιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
½  φλ τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
500 γραμ. αρακάς
2 καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες
2 πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 φλ τσαγιού ψιλοκομμένες ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
2 κ.σ μαιντανός ψιλοκομμένος
                                                         
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά έως ότου μαραθεί το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον αρακά, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε για 50 λεπτά έως ότου μαλακώσει το κρέας. Τότε προσθέτουμε τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top