3 Δεκεμβρίου 2013

Πώς να ανοίξεις τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

e-womenmagazine - Πώς να ανοίξεις τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο

Πολλές γυναίκες θέλουν να ανοίξουν το χρώμα των μαλλιών τους χωρίς βαφές που φθείρουν τη φυσική μας τρίχα και εγκυμονούν ουκ ολίγες παρενέργειες που δεν θέλουμε να φανταστούμε.

  Ακόμα και οι φυτικές βαφές που έχουν τα φαρμακεία δεν παύουν να έχουν ένα ποσοστό χημικών που αν δεν θέλουμε μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά μας μπορούμε να αποφύγουμε. Θα σας πω λοιπόν ένα φυσικό ΄΄κοκτέιλ΄΄ έτσι ώστε να ανοίξει ένα με δύο τόνους φύσικα το χρώμα των μαλλιών σας χωρίς καμία φθόρα για την τρίχα.

  Βράσε χαμομήλι και άφησε το να κρυώσει. Στη συνέχεια πάρε ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ και ρίξε μέσα το χαμομήλι (αφού κρυώσει). Πρόσθεσε λεμόνι (φυσικό όχι συσκευασμένο). Ο χυμός λεμονιού με τα οξέα που περιέχει μπορεί να ανοίξει δύο και τρείς τόνους τα μαλλιά σας σταδιακά. Μετά πρόσθεσε ξύδι, ένα φυσικό προιόν που όχι μόνο ανοίγει το χρώμα των μαλλιών δίνει δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.

  Το προιόν μας είναι έτοιμο, το αφήνουμε να δράσει για μία ώρα στα μαλλιά μας και στη συνέχεια λουζόμαστε. Το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά πριν λουστούμε έτσι ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με ήλιο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Όμως και το χειμώνα κάνει πολύ καλή δουλειά αρκεί να γίνεται συστηματικά.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top