3 Δεκεμβρίου 2013

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013


Κάθε χρόνο έχω την αίσθηση ότι η μόδα μας πάει όλο και πιο πίσω σε παλαιότερες αγαπημένες δεκαετίες, όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά και στα ρούχα. 
Στο μακιγιάζ λοιπόν φέτος οι παγκοσμίου φήμης make up artists προτείνουν γήινες αποχρώσεις, έντονα χείλη και μάτια ποτέ όμως και τα δύο μαζί συνδυασμένα και φυσικά looks. Η φυσική επιδερμίδα επανήλθε στη μόδα με ματ υφές αναβιώνοντας τη δεκαετία του ’90 την τεχνική του ΄΄no make up΄΄. 
Επιστρέφει ξανά το eyeliner για έντονο γατίσιο βλέμμα και το smokey look για βραδινές βέβαια εμφανίσεις. Προτιμήστε σκιές ματιών μεταλικές και μπρονζέ αποχρώσεις οι οποίες θα φορεθούν πολύ φέτος. Αποχρώσεις του χαλκού, του καφέ- σοκολά, του πορτοκαλί είναι επικρατέστερες για το χειμωνιάτικο μακιγιάζ. Το ρουζ πρέπει και αυτό να είναι στις γήινες αποχρώσεις.
Το μπορντό κραγιόν επιστρέφει δυναμικά δίνοντας λάμψη στα χείλη σας και μια σοφιστικέ πινελιά. Πραγματικά θα το αγαπήσετε.
Τέλος μη ξεχνάτε μέτα από κάθε μακιγιάζ να ξεβάφεστε και να φοράτε την ενυδατική σας κρέμα.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top