29 Νοεμβρίου 2013

Τα μυστικά που κρύβουν όλες οι γυναίκες

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Ο αγαπημένος σου θεωρεί πως ξέρει τα πάντα για σένα! Βρε μαύρο φίδι που τον έτρωγε! Γιατί εμείς τα κορίτσια έχουμε μυστικά, πολλά μυστικά, μυστικά που εκείνος δεν φαντάζεται! Ιδού...

Το άρθρο διαβάζεται ευχάριστα από κάθε αρσενικό! 


1. Ναι, κρατάμε ενθύμια από προηγούμενες σχέσεις!

Μα ένα φουλάρι, μια φωτογραφία, ένα αρκουδάκι, όλες μας έχουμε φυλάξει ένα ενθύμιο από προηγούμενο δεσμό. Ναι, η αμερικάνικη παράδοση θα ήθελε να έχουμε κάψει στην πυρρά τα ενθύμια που μας δένουν με τους πρώην αλλά φευ, η αλήθεια είναι πως κάπου εκεί, χωμένα στο σπιτάκι μας, έχουμε τα πειστήρια του εγκλήματος!

2. Ναι, τους έχουμε χακέψει τους κωδικούς σου

Δεν προσπαθήσαμε πολύ, κάπως τυχαία συνέβη αλλά στο pc μας αποθηκεύτηκαν περίεργα τα passward από το facebook, το μέιλ, το twitter, ακόμα κι από την εταιρία στοιχήματος που παίζεις! Άσε που εσύ φταις όταν δεν κάνεις log out

3. Ναι, όταν λέμε ότι δεν θέλουμε δώρα: 
Λέμε ψέματα. Κάνε εσύ το δωράκι σου- μικρό ή μεγάλο- κι άφησε εμάς να μιλάμε για την κρίση και πως δεν πρέπει να ξοδεύεις τα χρήματά σου.

4. Ναι, οι Απόκριες μας αρέσουν πολύ:
 
Γιατί μπορούμε να αγοράσουμε εύκολα την πιο σέξι στολή και να πούμε πως απλά ξυπνά το παιδί μας μας! Μούφες! Απλά θέλουμε να ντυθούμε σέξι χωρίς κανείς να μας κρίνει αρνητικά.

5. Ναι, υποκρινόμαστε! 
Για διάφορα πράγματα, όχι μόνο για τον οργασμό. Υποκρινόμαστε πως μας αρέσει το μούσι που άφησες, η μπυροκοιλιά σου, η αποτυχημένη μαγειρική σου, η εμμονή σου με το ποδόσφαιρο.
6. Ναι, ξαναπαίζουμε τους καυγάδες μας στο μυαλουδάκι μας:

Μπορεί να σου πει μια γυναίκα πως ξέχασε καν γιατί τσακώθηκε μαζί σου αλλά η μαύρη η αλήθεια είναι πως καθόλου δεν ξέχασε τη σκηνή του τσακωμού, την οποία παίζει και ξαναπαίζει στο μυαλό της σαν επεισόδιο του από σειρά του Φώσκολου.

7. Ναι, έχουμε βρει τρόπο να σου πασάρουμε τα ψώνια που κάνουμε!

Ή που δεν θα σου πούμε ό,τι φοράμε κάτι καινούργιο ή θα το παρουσιάσουμε ως μοναδική αγορά- επένδυση ή σούπερ προσφορά.

8. Ναι, θυμώνουμε μαζί σου...

πολλές φορές μέσα στη μέρα και χωρίς να έχουμε λόγο. Είναι στριμμένα κι αυτά τα οιστρογόνα που κουβαλάμε!

9. Ναι, παραμονεύουμε τους πρώην στο facebook...

...τις δικές σου πρώην, τις νυν του πρώην, τους νυν των πρώην σου και γενικά ακόμα κι αν έχουμε περιορισμένο χρόνο μέσα στην ημέρα, το κουτσομπολιό μας θα το κάνουμε!

10. Μπορούμε να είμαστε πολύ αηδιαστικές!

Που να μας πετύχεις να βγάζουμε φρύδι, να λιμάρουμε νύχι, να κάνουμε μάσκα ομορφιάς, να μπουκώνουμε το στόμα με σοκολατάκια! Θα φοβηθείς.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top