18 Μαΐου 2014

Νέοι τρόποι εκγύμνασης

Κυριακή, Μαΐου 18, 2014

Νέοι,τρόποι,εκγύμνασης,zumba,spinning,tabata,body,pump,yoga,taebo


Zumba: Συνδυάζει λάτιν ρυθμούς, εύκολα βήματα και χορευτικές κινήσεις δημιουργώντας ένα χορευτικό πρόγραμμα που μοιάζει περισσότερο με πάρτυ και λιγότερο με γυμναστική. Δεν μοιάζει με τις κλασικές μεθόδους γυμναστικής.

Spinning: Είναι στατικό ποδήλατο που δεν το κάνετε μόνοι σας αλλά με την καθοδήγηση του γυμναστή, σας καθοδηγεί να ανεβάζετε και να κατεβάζετε ταχύτητα, να κάνετε ορθοπεταλιές και να αυξομειώνετε την ένταση όπου χρειάζεται. Γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με καλή ηχομόνωση γιατί βάζεις δυνατά τη μουσική. Γυμνάζει πολύ τα πόδια, τα μπράτσα και τους κοιλιακούς. Βοηθάει πολύ στο αδυνάτισμα καθώς μπορείτε να χάσετε 600 θερμίδες τη φορά.

Tabata: Είναι γυμναστική που διαρκεί 4 λεπτά και καίει τα λίπη. Είναι σύντομη αλλά έντονη άσκηση σε μικρά διαλείμματα. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι βοηθά το μεταβολισμό σας να λειτουργεί μέχρι και 36 ώρες μετά τη γυμναστική. Επιλέξτε μια μορφή άσκησης που είσαστε εξοικειωμένοι όπως το ποδήλατο, το τρέξιμο ή η κωπηλατική. Κάντε ζέσταμα και μετά γυμναστείτε για 20 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ξεκουραστείτε για 10 δευτερόλεπτα με περπάτημα και επαναλάβετε για 8 φορές. Στο τελείωμα κάντε χαλαρό περπάτημα ή τρέξιμο για 5 λεπτά σε αργούς ρυθμούς.

Hot Yoga: Οι ασκήσεις της δεν διαφέρουν και πολύ από τις ασκήσεις της yoga, αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι η θερμοκρασία, το δωμάτιο στο οποίο γίνεται αγγίζει τους 40 βαθμούς. Σκοπός είναι η θερμοκρασία να ζεστάνει τους μυς και να σας προκαλέσει εφίδρωση, η οποία βοηθά στο κάψιμο θερμίδων και στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Body Pump: Είναι μέθοδος προπόνησης με βάρη, μέσα στο γυμναστήριο σε ομαδικό περιβάλλον, όπου χρησιμοποιούνται μπάρες, απλές κινήσεις και δυναμικά ακούσματα μουσικής. Είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να κάψετε λίπος και να γραμμωθείτε. Αυτό που χρειάζεται είναι μια πλατφόρμα, διάφορα βάρη και μια μπάρα. Μπορείτε να κάψετε μέχρι 600 θερμίδες ανα μάθημα.

Tae Bo: Είναι ιδανική γυμναστική για να διώξετε το στρες και το άγχος της καθημερινότητας και να ιδρώσετε πολύ. Είναι ένα πρόγραμμα ασκήσεων που συνδυάζει κινήσεις πυγμαχίας και αεροβικής, με αυξανόμενη ένταση σταδιακά. Συνδυάζει τη σωματική άσκηση με την αυτοάμυνα.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top