30 Απριλίου 2014

4 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

4 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες

1. Αυταρχική. Οι πολύ αυταρχικές γυναίκες είναι αλήθεια ότι δεν αρέσουν στους άντρες γιατί νιώθουν ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η δύναμη που έχουν.

2. Αδιάκριτη. Η γυναίκα που ψάχνει τα κινητά, τις τσέπες του παντελονιού και γενικά χώνει τη μύτη της σε όλες τις υποθέσεις δεν αρέσει καθόλου στους άντρες γιατί καταλήγει να γίνει ανυπόφορη και του χαλάει τη διάθεση.

3. Ωραιοπαθής. Η γυναίκα που τη νοιάζει μόνο αν έσπασαν τα νύχια της, αν έφυγε το κραγιόν της και γενικά το μόνο που τη νοιάζει είναι η εξωτερική της εμφάνιση ενώ αρχικά μπορεί να τον γοητεύσει σαν γυναίκα, όταν τη ζήσει και καταλάβει πως μόνο η ομορφιά την ενδιαφέρει, τότε καταλήγει να μην την αντέχει ούτε στιγμή.

4. Ξερόλας. Όπως είναι γνωστό οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι εκείνοι έχουν το πάνω χέρι στη σχέση και πως τα ξέρουν όλα αυτοί. Όταν μια γυναίκα το παίζει πολύξερη και κανένας δεν μπορεί να τη φτάσει στην εξυπνάδα της, τότε ο άντρας καταλήγει να μην την αντέχει.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top