Υλικά:
2 φιλέτα στήθους κοτόπουλο ψιλοκομμένα
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
5-6 μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 γλυκοπατάτα
250 γραμ μπρόκολο
1 κ.σ κόκκινη πάστα κάρυ
½ φλυτζ ζωμό κότας
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και ροδίζουμε το κοτόπουλο σχεδόν να μισοψηθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε τη γλυκοπατάτα και το μπρόκολο. Στη συνέχεια βάζουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το ζωμό κότας. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου