13 Δεκεμβρίου 2013

Ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 13, 2013

e-womenmagazine.blogspot.gr - Ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες

1.΄΄ Είμαι στο δρόμο, έρχομαι΄΄. Οι άντρες όπως είναι γνωστό αργοπορούν πολύ στα ραντεβού τους. Όταν λοιπόν τους παίρνουμε τηλέφωνο να δούμε αν έρχονται μας λένε ότι μόλις ξεκίνησαν, άσχετα αν είναι ακόμα σπίτι και ετοιμάζονται.

2.΄΄ Είχε κίνηση΄΄. Η συνέχεια του πρώτου που σας ανάφερα είναι αυτό. Επειδή άργησαν να ξεκινήσουν λένε ότι είχε πολύ κίνηση για να δικαιολογηθούν.

3.΄΄ Δεν άκουσα το τηλέφωνο να χτυπάει΄΄. Κάποιες φορές οι άντρες επειδή βαριούνται να μας μιλήσουν, ειδικά αν είναι μπροστά φίλοι τους, λένε πως δεν άκουγαν το τηλέφωνο. Τώρα αν συμβεί μερικές φορές δεν πειράζει αν το κάνει συνέχεια όμως τότε κάτι γίνεται.

4.΄΄ Πάντα είχα πολλές κατακτήσεις΄΄. Ο αντρικός εγωισμός στα καλύτερά του. Το ότι πάντα είχε πολλές κατακτήσεις και πριν από σένα άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα είναι κλασικά αντρικά ψέματα. Για χυλόπιτα ούτε λόγος, καμιά ποτέ δεν του είπε όχι, άλλο ένα ψέμα καθώς οι άντρες δεν μπορούν να αποδεχτούν την αποτυχία.

5. ΄΄Δεν θα πήγαινα σε στριπτιτζάδικο΄΄. Βέβαια αν γίνει κανένα bachelor φίλου του, πρώτος θα θέλει να πάει και θα αρχίσει ΄΄αγάπη μου δεν γίνεται να μην πάω΄΄ και τα σχετικά. Κακά τα ψέματα δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που να μην ήθελε να πάει σε στριπτιτζάδικο με την παρεούλα του να περάσει τη βραδιά του απλά δυσκολεύονται να μας το πουν.

6. ΄΄Αγάπη μου αδυνάτησες΄΄. Μας αρέσει όταν μας λένε οι άντρες κοπλιμέντα όχι όμως να είναι ψέματα. Αν δηλαδή είμαστε στη δίαιτα και ακόμα δεν χάσαμε κιλά και μας λένε ότι αδυνατίσαμε τότε καταλαβαίνουμε πως μας το λένε ψέματα επειδή δεν θέλουν να μας στεναχωρήσουν.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top