6 Δεκεμβρίου 2013

Πέλλα: χαλάρωση στα Λουτρά Πόζαρ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

e-womenmagazine - Πέλλα: χαλάρωση στα Λουτρά Πόζαρ

Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται στο νομό Πέλλας 13 χλμ βορειοδυτικά της Αριδαίας. Η λουτρόπολη είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοποτάμου, τα νερά αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37 βαθμούς Κελσίου από το βουνό. Το Λουτράκι απέχει 3 χλμ από τα λουτρά.
Πολλοί επισκέπτες έρχονται από κάθε μέρος της Ελλάδας για να απολαύσουν τα ιαματικά λουτρά και να χαλαρώσουν στη φύση. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού βοηθούν για παθήσεις του κυκλοφορικού και αναπνευστικού, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές παθήσεις, δερματικές παθήσεις καθώς και παθήσεις νεφρών, χολής πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.

e-womenmagazine - Πέλλα: χαλάρωση στα Λουτρά Πόζαρ

Η Όρμα είναι ένα όμορφο, φιλόξενο χωριό 2 χλμ απ’ τα ιαματικά λουτρά χτισμένο στους πρόποδες του όρους Βόρας – Καιμάκτσαλαν. Άλλο ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε είναι το φαράγγι που εκτείνεται από τα Ελληνικά σύνορα μέχρι τα λουτρά. Όμορφα δρομάκια, πλακόστρωτα μονοπάτια, ξύλινες γέφυρες θα σας μαγέψουν μέσα σε μία περιοχή πλούσια σε βλάστηση και καταρράκτες.
Από τη Θεσσαλονίκη τα λουτρά απέχουν 100 χλμ, από την Αθήνα 530 χλμ, από την Αριδαία 13 χλμ, από την Έδεσσα 30 χλμ, από τη Λάρισα 230 χλμ και από το Καιμάκτσαλαν 35 χλμ.

Όσο για τη διαμονή σας υπάρχουν όμορφα ξενοδοχεία στην περιοχή που μπορείτε να μείνετε και να απολαύσετε τα λουτρά. Το φαγητό είναι καλό καθώς υπάρχουν ταβερνούλες που θα γευτείτε νόστιμα φαγητά και θα χαλαρώσετε πίνοντας το κρασάκι σας. Είναι must προορισμός για το χειμώνα.

e-womenmagazine - Πέλλα: χαλάρωση στα Λουτρά Πόζαρ

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top