4 Δεκεμβρίου 2013

Έξυπνα tips για λάμψη και υγιή μαλλιά

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

e-womenmagazine - Έξυπνα tips για λάμψη και υγιή μαλλιά

1. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα έντονης λιπαρότητας και θαμπάδας στα μαλλιά χρησιμοποιείστε cotton pads. Τι είναι αυτό; Τα σαμπουάν με καθαριστικές ιδιότητες έχουν δυνατή σύνθεση οι οποίες μπορούν να θαμπώσουν το χρώμα σας. Γι’ αυτό ταμπονάρετε τις ρίζες των μαλλιών σας με ένα βαμβάκι για να απορροφηθεί η έντονη λιπαρότητα και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε ένα σαμπουάν λάμψης.

2. Ξεχάστε την πετσέτα για το σκούπισμα των μαλλιών αν έχετε φριζαρισμένο μαλλί, χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας και πιέστε όσο είναι νωπά τα μαλλιά σας. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι επειδή το χαρτί δεν δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό.

3. Πριν βάψετε τα μαλλιά σας λουστείτε. Είναι μύθος ότι πρέπει να είσαστε άλουστες για να πιάσει η βαφή. Όταν λούζεστε το χρώμα των μαλλιών δεν είναι το κανονικό, ο κομμωτής σας όμως πρέπει να δει το πραγματικό σας χρώμα για να σας πει πια απόχρωση σας ταιριάζει.

4. Αν έχετε ταλαιπωρημένα ή πολύ λεπτά μαλλιά, αντί για την κλασική χτένα κρεπαρίσματος, χρησιμοποιήστε μια αματαχείρηστη οδοντόβουρτσα καθώς στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Το κάνουμε αυτό επειδή οι μαλακές τρίχες δίνουν extra όγκο χωρίς να τα ταλαιπωρούν.

5. Μη ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα λάδι μαλλιών για να τιθασεύετε το χτένισμά σας. Αν πάλι έχετε πολύ λεπτά μαλλιά βρείτε ένα προιόν με λεπτόρρευστη υφή για να μη σας βαραίνει.

Written by

Το blogs αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της γυναίκας σε θέματα που την απασχολούν όπως η υγεία, η ομορφιά, οι σχέσεις και το σεξ, διάφορες έρευνες, ταξίδια και μαγειρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 - 2014 e-womenmagazine. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top